Zolwik_Tuptus Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Hej. Nie dałem tematu do giełdy, bo dotyczy tylko terenówek i tam pewnie by zginął (jeżeli to błąd, to przepraszam) Poszukuję jednej lub dwóch felg od Patrola o symbolu 16X7JH2/4007 Mam takie w Terrano2 i potrzebuję na zapas, bo mam inne ET. Ktoś ma może na zbyciu? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 jakie ET potrzebujesz? to na zdjęciu wygląda jak oryginalna felga 7" do Y60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Z moich oznaczeń i obliczeń wynika, że ET40 (jeżeli trzeba, to pomierzę jeszcze raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 a czy nie masz przypadkiem założonych dystansów? bo jakoś dziwnie felga odstaje od bębna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Mam dystanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferguson Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Też szukam z ET40, ale 15cali z aluminium i jakoś nie mogę trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Zobaczę u siebie, tylko chyba mam oryginał z T1 i cały komplet jakby ktoś szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Daj info jeżeli są takie jak moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) jestes prwny ze to et40? bo wedlug mnie to bliskie 0 lub na plusie do 10 Edytowane 4 Lutego 2017 przez chudy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Kurcze - pomierze zatem jeszcze jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 To zmierz, ja będę we wtorek w domu to zerknę na swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Hej. Jak bym nie mierzył - ET 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 jestes prwny ze to et40? bo wedlug mnie to bliskie 0 lub na plusie do 10 ja jednak bardziej skłaniałbym się w stronę opinii chudego tak na wszelki wypadek. rzuć okiem na obrazek, bo mam wrażenie, że jeśli tak ci wychodzi to może źle mierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Moje to coś takiego jest. 16" ma. Jak się do nich dokopie to dokłade dane zczytam z nich. https://www.olx.pl/oferta/felga-nissan-patrol-terrano-pickup-16-oryginal-6x139-7-CID5-IDinpCz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Kurcze, patrząc na felgi Badger1s i na moje to faktycznie wychodzi, że u mnie będzie ET bliższe zero albo ujemne. Snake4x4 - dzięki za rozpiskę, zatem wracam z miarką do auta Dzięki za zainteresowanie i pomoc w rozwiązaniu tematu, jak pomierzę jeszcze raz, to dam info co i jak. Koledzy - dzięki za rady i Snake4x4, za grafikę, pomierzyłem i wychodzi ET 0 (zero) Zatem zmiana - szukam felgi o ET 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi