Gość darion16 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam wszystkich. Przeglądałem forum i natrafiłem na schemat adaptacji przepustnicy i TPS-a, ale w mojej ali n16 1.5 Pb 90 KM z 2002 roku nie działa żaden z wymienionych sposobów. Po czyszczeniu na biegu jałowym obroty są ok. 2 tys. Przepustnica na linkę, TPS z jednym wejściem i po wypięciu wtyczki obroty czasem schodzą do 800, ale po dodaniu gazu znowu jest 2 tys. Co morze być przyczyna, Proszę o jakieś wskazówki. Witam wszystkich. Przeglądałem forum i natrafiłem na schemat adaptacji przepustnicy i TPS-a, ale w mojej ali n16 1.5 Pb 90 KM z 2002 roku nie działa żaden z wymienionych sposobów. Po czyszczeniu na biegu jałowym obroty są ok. 2 tys. Przepustnica na linkę, TPS z jednym wejściem i po wypięciu wtyczki obroty czasem schodzą do 800, ale po dodaniu gazu znowu jest 2 tys. Co morze być przyczyna, Proszę o jakieś wskazówki. Witam . Nikt na tym forum nie przerabiał tego problemu, dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.