blackpazner Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 6 godzin temu, joys_pl napisał: Czyli telefon muszę mieć odblokowany żeby reszta zadziałała? U mnie tak było, jak miałem zablokowany telefon to aplikacja od obsługi głosowej nie mogła się uruchomić tj. uruchamiała się w tle ale nie można było wykonać żadnych komend. A po odblokowaniu telefonu była już włączona i czekała na komendy. Zobacz czy jakaś aplikacja Ci się uruchomi w momencie wyłączonej blokady telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AC_62 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nie musi być odblokowany lecz chyba nie może posiadać blokady PIN. Chyba że telefon w swoich ustawieniach może zezwolić na dostęp po bluethooth bez PIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpazner Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 W dniu 10.07.2019 o 17:30, AC_62 napisał: Nie musi być odblokowany lecz chyba nie może posiadać blokady PIN. Chyba że telefon w swoich ustawieniach może zezwolić na dostęp po bluethooth bez PIN Przez odblokowany właśnie miałem na myśli PIN, wzór, palec, hasło zwykłe przeciągnięcie palca chyba może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 W dniu 6.07.2019 o 22:17, buba1982 napisał: Jutro sprawdzę jeszcze na Sony Z3. Sam jestem ciekaw Z sony xperia z3 też nic... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Witam, mam problem z wybieraniem głosowym w nowo zakupionym J11 z 2014r. Po przytrzymaniu guzika słuchawki na kierownicy, pojawia się komunikat "wybieranie głosowe aktywne" - mówię połącz lub nazwę kontaktu i gada coś po angielsku ( nie znam tego języka ) ale kontakt nie jest wybierany. Jak to ustawić i czy można? z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Musisz ustawić w telefonie. To samo w sobie nie ma wybierania głosowego. Przyciśnięcie przycisku na kierownicy to jest dokładnie to samo co naściennie przycisku na słuchawce blu-tooth. Całą robotę robi telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Z tego co wiem to wybieranie glosowe jest tylko po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 12 godzin temu, Erni napisał: Witam, mam problem z wybieraniem głosowym w nowo zakupionym J11 z 2014r. Po przytrzymaniu guzika słuchawki na kierownicy, pojawia się komunikat "wybieranie głosowe aktywne" - mówię połącz lub nazwę kontaktu i gada coś po angielsku ( nie znam tego języka ) ale kontakt nie jest wybierany. Jak to ustawić i czy można? z góry dziękuję za pomoc. Mając Kaśkę r 2014 też próbowałem wybierania głosowego,bez efektu.W serwisie powiedzieli że działa z angielskim.Nie znam,nie wiem,dalej nie próbowałem.Nawet nie wiem czy mówili prawdę.Olałem to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon157 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Sory za odświeżenie tematu. Mam Nissana Qashqai j11 z 2018 r. po lifcie ale jeszcze ze starym radiem bez AndroidAuto. U mnie po naciśnięciu wybierania głosowego radio wchodzi do zakładki telefon w radiu i nie idzie wyszukuje głosu. Testowałem na telefonie Huawei i Samsunga. Pytanie czy komuś działa te wybieranie głosowe? Jeżeli tak to jak to ustawić - takie wybieranie jest mega wygodne Miałem chwilę auto zastępcze nowego Qashqai z 2023 r. i tam śmigało wszystko z Huawei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi