krzysiek1983 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Pomocy !!! Mam wielki problem z moja almerą n 16 (1,5 benzyna). Mianowicie wyrzuca mi płyn przez korek chłodnicy, Nawet jak jest zimny zaraz po odpaleniu wysadza płyn. Nie mogę zlokalizować usterki. Wymieniłem już termostat, pompe wody, uszczelkę pod głowicą, głowica sprawdzona na szczelność i jest ok Układ odpowietrzony. Ktoś ma jakieś pomysły co to może być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 jest gaz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1983 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Tak, jest gaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 może być reduktor od gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1983 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Reduktor sprawdzony. Jest ok. Mój mechanik mówi że jedyna opcja jaka już chyba została to blok silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 podjedź gdzieś gdzie sprawdzą Ci czy w płynie są spaliny, chyba sa takie urządzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1983 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 a można jakoś sprawdzić że to faktycznie blok zanim właduję się w kolejne koszty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Bardziej obstawiałbym głowicę, ale każdy dobry mechanik powinien zauważyć bąbelki gazów w płynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.