kondzio88888888 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Siema mam problem gdyz zakupiłem kolektory turboworks a i nie wiem czy coś nie tak robię ale próbuje je zmontować i kolumna kierownicza przeszkadza wie coś ktoś może jak mi pomóc? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Przede wszystkim to są bardzo słabe i obniżają moc. Potem istota Twojego problemu to to że są przystosowane do Anglika trzeba przeciąć flansze i przespawać. Ale odpuścił bym sobie na Twoim miejscu i zwrócił je do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Możesz dorobić węższy łącznik kierowniczy lub oryginalny stoczyć na ciut mniejsza średnicę. Brakuje zapewne parę mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio88888888 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dzięki za pomoc pomyślę moze jakoś coś wykombinuje bo kolektory są w średnim stanie. Kupiłem kolektory z wydech em kompletnym tej firmy myślę że wydech chociaż będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Dokładnie możesz spróbować napisać do tych co to kupiłeś, że sprzedali Ci coś co jest przeznaczone do wersji z kierownicą po prawej stronie. Połasiłem się również na nie i dopiero wtedy wyszło, że to angliki jak już były przykręcone na aucie. Z jednej strony wadzi o pręt maglownicy a z drugiej strony niebezpiecznie jest blisko przewodów paliwowych i zapiera się o rzozrusznik. Zwrócili na szczęście środki pomimo tego, że je gięliśmy na ciepło. Po sprowadzeniu nowych kolektorów z Niemiec (siadły jak trzeba) dopiero mogłem porównać i te TurboWorks'y nie grzeszą jakością (są bardzo cienkie i jest to jakaś licha nierdzewka) Pozdrawiam. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio88888888 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ok dzięki czyli pewnie też będę musiał oddać bo szkoda strugac i zbytnio kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Najlepszym rozwiązaniem byłyby długie kolektory sięgające za katalizatory. Z krótkich polecam stilleny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio88888888 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 A gdzie mógłbym je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Oczywiście USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Znalazłem fotki. Nie ma nawet co strugać. U mnie nawet po maksymalnym dogięciu ich do silnika nie szło spiąć układu kierowniczego. Szkoda tylko roboty bo jest jej nie mało, żeby je pozakładać. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio88888888 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dzięki za tyle odpowiedzi i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Ja też takowe posiadam i nie polecam już mi pękły musiałem spawać no i zabierają moc Edytowane 1 Lutego 2017 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 A kolektory megan racing? Bo zastanawiam się nad nimi: http://www.meganracing.com/product_detail.asp?prodid=1146&catid=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Wlasnie na alegro pojawily sie dlugie kolektory turboworks za 1,3k. Chyba to nowy produkt, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Jeśli ich jakość jest porównywalna do tych krótkich to lepiej sobie odpuścić. Ja mam decaty TurboWorks i dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Jesli decaty sa ok, a kolejnosc wprowadzania produktow byla taka: krotkie kolektory -> decaty -> dlugie kolektory to moze jest nadzieja, ze z kazdym nowym ich jakosc rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Jeszcze takie ustrojstwo znalazłem w PL ( szukając wydechu dla siebie ) http://jap-performance.com/product/kolektory-wydechowe-stillen-nissan-350z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi