berater Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Podrzuci ktoś manuala, jak się do tego zabrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Roque to mlodszy brat, moze tak? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Thx. Myślisz, że nie ma tam jakiejś zasadzki, tylko wkręty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 nie mam pojecia, nigdy nie rozbieralem,sprobuj wyguglac 'assembly glove box x-trail', mozna mniej wiecej zorientowac sie w ideii Nissana co do zasady, szczegoly oczywiscie moga byc inne wrzucilem PDF z 'wyspiarskiego' forum Nissana dot. instalacji oswietlenia w schowku, moze Ci sie przyda pozdrawiam Nissan X-Trail T31 fitting LED light in glovebox+boot.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Odkręciłem 6 wkrętów i kicha. Widocznie jestem techniczny inaczej, albo jest jakiś myk, którego nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 na PDFie ktory dotyczy T31 jest 8 srub do odkrecenia, moze pozostale 2 sa jakos maskowane? rusz delikatnie schowkiem to moze poczujesz w ktorym miejscu jeszcze trzyma pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Co ślepemu po oczach. Masz rację zostały te dwie głębiej schowane. Jutro za dnia odkręcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.