cedricco Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Witam! Szerokie grono użytkowników Forum Nissan Klub Polska... Chcę sie porodzić mam delikatny problem z elektryką w Primerce P12 1.8 (bez gazu) Pika przy włączeniu kierunkowskazu prawego natomiast na lewo jak włączyć kierunkowskaz piknie raz tylko 2-3 sek. Dodam że primera ma zamontowany hak holowniczy. Co może być tego przyczyną? Z góry Dziekuje i Pozdrawiam... Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 był już taki temat na forum, zobacz: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/39075-p12wp12-dzwieki-przy-wlaczonym-kierunkowskazie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Kolego Matador41 Dziękuje za informacje o w/w problemie napewno skorzystam Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.