borgo2 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Nissan Terrano 1994 r 2,7 td. Poszukuję pompy wtryskowej ZEXEL i powoli kończą mi się pomysły jak ją zdobyć. Może jest ktoś kto potrafi ją naprawić badź ma sprawną używaną. Samochód jest OK ale stoi pod płotem bo zrobił się problem właśnie tylko z tą nieszczęsną pompą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Niemasz gdzieś w okolicy zakładu ktury regeneruje pompy wtryskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borgo2 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 No właśnie zakłady są ale za Zexela nie chcą się zabierać z racji skomplikowanej budowy i braku części zamiennych przynajmniej tak twierdzą. W podlaskim jest z tym problem. Najchętniej bym kupił sprawną używkę lub ewentualnie odesłał tą uszkodzoną do regeneracji. Pytanie tylko gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 A tu naprzykład http://www.hoffman.auto.pl/diesel-zexel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borgo2 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Po niedzieli spróbuję zadzwonić do tej rzeszowskiej firmy zobaczymy co oni powiedzą na to wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borgo2 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dzieki. Cały szkopuł w tym, ze do Tdi są te pompy w miare dostępne a ja potrzebuję do 2,7 TD sterowanej linką i tu dopiero zaczynają się schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borgo2 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Pompa wtryskowa zregenerowana i wyczyszczona włącznie z wtryskami. Trwało to prawie miesiąc czasu dopóki znalazłem kogoś kto się tym zajmie. Na Podlasiu nie znalazłem przynajmniej za rozsądne pieniądze ( cena była za tą usługę zaporowa ) dopiero chłopaki z Wielkopolski zainteresowali się problemem i pomogli. Wszystko się wkręca tak jak być powinno włącznie z turbiną. Samochód żyje. DZIĘKI WIELKIE SNAKE4x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquater Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A jakie objawy miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayes Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 DZIĘKI WIELKIE SNAKE4x4. Dajcie znać, jak będziecie się na jakąś flaszkę dla Snake4x4 zrzucać - dorzucę się, bo się chłopu należy jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borgo2 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Brak mocy. Do 80 km/h ciężko było rozbujać a ostatnio to już kompletna lipa ledwo zjechałem ze skrzyżowania i oczywiście chmura białego dymu. Odezwę się jak będziemy się raczyli Duchem Puszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Dajcie znać, jak będziecie się na jakąś flaszkę dla Snake4x4 zrzucać - dorzucę się, bo się chłopu należy jak nic. Snake odbiera flaszki w tym roku na majówce - ode mnie też ma przygotowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Snake odbiera flaszki w tym roku na majówce - ode mnie też ma przygotowaną wszystko fajnie, wielkie dzięki, tylko moja wątroba coraz bardziej zaczyna się zastanawiać czy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borgo2 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Po mojej wątroba się ucieszy. Nie od dziś wiadomo, że z mojego regionu jakoś jest najlepsza. Prawie tak znana jak Orkiestra Jurka O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi