JACKO29 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Mozna zmienic manetke? Jeżeli masz instalację do świateł to jak najbardziej wymiana manetki jest na miejscu i najprostszą rzeczą.Ja tak zrobiłem w Note,instalacja była,więc dokupiłem manetki i włala! Działało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) No nic. To trzeba pojechac do ASO do Legnicy i zapytac czy jakis elektrk to sprawdzi. Ciekawi mnie ile taka przyjemnosc kosztuje. Dzwonilem. Chca 50 PLN za inspekcje. Mysle ze w zadnym warsztacie za darmo nie zrobia wiec juz sie wybiore. EDIT Bylem . Wiązki są. Ale kolejna niewiadoma. Czy jezeli podlacze manetke i wstawie halogeny to czy to bedzie dzialac. Chodzi o cos zwiazanego z elektryka. Jakies piny itp. Edit 2 Czy samemu mozna wymienic manetke? Chodzi mi o latwosc demontazu/montazu? Edytowane 23 Lutego 2017 przez nindustrialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi