Gość jacekpal Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Kontrolki kierunkowskazów zapalają się jednocześnie na kilka sekund i gasną. Zdarzyło mi się to dopiero 2 razy nie wiem czy w tych samych okolicznościach. Podejrzewam, że auto chce mi coś powiedzieć ale nie mogę znaleźć nigdzie wyjaśnienia. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 jak kiedy gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 spalona żarówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 A nie miałeś przypadkiem awarii spryskiwacza tylniej szyby?? Kiedy w pastuchu kombi spadła rurka od plynu, a żona psikała na siłę bo myślała, że gdzies przymarzło. Okazało się że tak skutecznie, że zalała instalację przy lampie i zwarcie gotowe. Tyle, że wtedy zapaliły się na stałe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo21 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam jestem nowy na forum interesuje mię problem takiej natury,jak włączam lewy kierunkowskaz zapali się lampka dwu krotnie i potem zaczyna szybciej migać,natomiast w tylnej lampie zaczyna migać stop.może zna ktoś przyczynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Tzw. choinka musisz sprawdzić przewody masowe. Z któryś tylnych lamp nie nazbierała się woda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-POL Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Mam problem z NAVARA D 40. Zapalają oba kierunkowskazy górny i dolny tzn tak jakby była podłączona przyczepka.Poza tym nie działa pierwszy bieg inteligentnych wycieraczek przedniej szyby tzn. zamiast pracować z przerwami w zależności od deszczu to pracują cały czas i to szybko. Zwarcia przy gnieździe podłaczeniowym przyczepki nie . Sprawdzane dwa razy. Pytanie który przekaźnik jest za to odpowiedzialny i gdzie go szukać Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.