Bajer Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Wystarczy włożyć. Może nie do końca ją wcisnąłeś? Dziękuję za odpowiedź. Wydaje mi się, że wcisnąłem do końca. Ale sprawdzić nie zaszkodzi. Teraz, po sprawdzeniu, przynajmniej będę miał pewność, czy Chińczyk mnie nie "wydymał"... Dziękuję za odpowiedź. Wydaje mi się, że wcisnąłem do końca. Ale sprawdzić nie zaszkodzi. Teraz, po sprawdzeniu, przynajmniej będę miał pewność, czy Chińczyk mnie nie "wydymał"... Sprawdziłem jeszcze raz - nie działa. Napisałem reklamację, Chińczyk powiadomił, że wysyła drugą wtyczkę... Teraz tylko poczekać ok. 2 miesiące i może będzie ok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Dziękuję za odpowiedź. Wydaje mi się, że wcisnąłem do końca. Ale sprawdzić nie zaszkodzi. Teraz, po sprawdzeniu, przynajmniej będę miał pewność, czy Chińczyk mnie nie "wydymał"... Sprawdziłem jeszcze raz - nie działa. Napisałem reklamację, Chińczyk powiadomił, że wysyła drugą wtyczkę... Teraz tylko poczekać ok. 2 miesiące i może będzie ok... Myślę,że będziesz miał szybciej bo będzie się bał żebyś nie otworzył sporu.Ja kiedyś coś reklamowałem to dostałem nowy towar w przeciągu 10 dni plus gratisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmPe Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Czy ktoś kolegów używa tego modułu OBD w QJJ po FL i czy mu to działa ? Wysłałem pytanie do dwóch Chińczyków ale brak odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajer Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Myślę,że będziesz miał szybciej bo będzie się bał żebyś nie otworzył sporu.Ja kiedyś coś reklamowałem to dostałem nowy towar w przeciągu 10 dni plus gratisy. Dzisiaj dostałem drugą wtyczkę OBD. Faktycznie szybciej niż pierwszą Sprawdzę ją jak mróz trochę odpuści - nie chcę połamać zatrzasków tej zaślepki... Dzisiaj dostałem drugą wtyczkę OBD. Faktycznie szybciej niż pierwszą Sprawdzę ją jak mróz trochę odpuści - nie chcę połamać zatrzasków tej zaślepki... Sprawdziłem - druga też nie działa. Nie wykluczone, ze coś zostało zmienione w oprogramowaniu wraz z face lifting'iem auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmPe Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Czyli chyba już wszystko jasne ... po FL'u chińskie wtyczki nie działają. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Bajer,jakbyś kiedyś wybierał się w okolice Czewy(np.na pielgrzymkę ) to daj wcześniej znać i się gdzieś umówimy i sprawdzimy czy w Twoim wozie będzie działała moja kostka i wszystko będzie już jasne.Albo może masz gdzieś bliżej siebie jakiegoś forumowicza u którego działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajer Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Bajer,jakbyś kiedyś wybierał się w okolice Czewy(np.na pielgrzymkę ) to daj wcześniej znać i się gdzieś umówimy i sprawdzimy czy w Twoim wozie będzie działała moja kostka i wszystko będzie już jasne.Albo może masz gdzieś bliżej siebie jakiegoś forumowicza u którego działa? Ok. Jak będzie taka okazja to dam znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DROWOR61 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Witam sprowadziłem nissana Qashqaia z Niemiec benzyna 1.6 rocznik 2009 .Mam prośbę do osoby o takim samym modelu .Jak ustawić menu w kompie pokładowym na język Polski. Może jakieś porady na temat tego modelu byłbym wdzięczny. Zaczyna mi mrygać miedzy zegarami mały samochodzik , sprawdziłem i poszukałem nalepkę od oleju a tam pisze ze w miesiącu wrześniu mam zmianę oleju. Olej 10W40 był wlany i nic ile na nim w kilometrach. CO ile wymieniacie km olej. Proszę o grzeczne odpowiedzi. Sarkazmom dziękuje. Pozdrawiam. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DROWOR61 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zapomniałem dopisać ze tan mój Nissan to Visia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 W qq nie ma języka polskiego w menu kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 DROWOR61 piszesz w temacie J11 o J10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostek69 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Witam Jestem nowym użytkownikiem forum i jest to mój pierwszy post i na wstępie przywitam się ze Wszystkimi W moim QQ J11 po lifcie w komputerze w zakładce: VEHICLE SETINGS - Lighting była opcja Auto Lights (ustawienie czułości sensora zmierzchu), piszę była bo już jaj nie mam! robiłem Reset Factory i nic, d*pa Automatyka świateł działa prawidłowo: zmieniają się z dziennych na mijania jak tylko wyczuje sensor że jest ciemniej i na odwrót. Tylko nie mogę ponownie zmienić ustawień czułości tego sensora. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 W instrukcji nie znalazłem opisu takiej funkcji. Możliwe, że serwis Nissana może dokonywać takiej zmiany i "niechcący " zostawili tę opcję "na wierzchu". Resetujac do ustawień fabrycznych została usunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostek69 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) 19 minut temu, Czech napisał: W instrukcji nie znalazłem opisu takiej funkcji. Możliwe, że serwis Nissana może dokonywać takiej zmiany i "niechcący " zostawili tę opcję "na wierzchu". Resetujac do ustawień fabrycznych została usunięta. Nie możliwe, bo ostatnio bawiłem się tym (jakieś dwa tyg temu) i było na 100%. Po prostu znikło z menu . To jest opcja ogólnodostępna, a nie jakaś ukryta. Zresztą zniknęło przed wykonaniem Resetu tu jest link jak to wygląda w 5,47 minucie Edytowane 10 Maja 2019 przez ghostek69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Gdzie jest opisana w instrukcji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostek69 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 3 minuty temu, Czech napisał: Gdzie jest opisana w instrukcji??? W instrukcji właśnie nie znalazłem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Wg mnie szukasz w złym menu. Musze sprawdzić u siebie, ale wg mnie to nie tu (pisze z pamięci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Film ma tytuł Qashqai 2015, a ja odnoszę się do modeli MY17 i MY18. Może wcześniej było to w menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostek69 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Nie pisałbym jak by tego wcześniej u mnie nie było. Po prostu znikło to z menu i nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 W dniu 10.05.2019 o 11:37, ghostek69 napisał: Witam Jestem nowym użytkownikiem forum i jest to mój pierwszy post i na wstępie przywitam się ze Wszystkimi W moim QQ J11 po lifcie w komputerze w zakładce: VEHICLE SETINGS - Lighting była opcja Auto Lights (ustawienie czułości sensora zmierzchu), piszę była bo już jaj nie mam! robiłem Reset Factory i nic, d*pa Automatyka świateł działa prawidłowo: zmieniają się z dziennych na mijania jak tylko wyczuje sensor że jest ciemniej i na odwrót. Tylko nie mogę ponownie zmienić ustawień czułości tego sensora. Bardzo proszę o pomoc U nie też jest tak samo,jak w tej chwili u ciebie.Miałeś pozostawioną tą funkcję,ale reset ją usunął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostek69 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Jeszcze raz piszę że reset wykonałem później, już przed resetem zniknęła ta funkcja, zrobiłem reset, bo myślałem że przywrócę tę opcję. Czytajcie proszę ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 To musiał być CUD powiadomiłeś kurię i Watykan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostek69 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 12 minut temu, rafsty napisał: To musiał być CUD powiadomiłeś kurię i Watykan? I na tym filmiku gościu nagrał ten cud "niewierny Tomaszu" Obejrzyj jak nie wierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzeriusz Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Fakt. W J11A była taka opcja, ale już w J11B nissan z niej zrezygnował. Więc w vechicle sertings/ lighting powinna być taka opcja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia W dniu 13.02.2017 o 17:03, pawcio napisał: Trzeba zaznaczyć w komputerze pokładowym które opcje mają być wyświetlane. chyba najlepszy tutek w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi