florain Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam. Zaczęło odpadać jak stał na intensywnym słońcu w lato z tyłu (prawe drzwi) odpadło całe a z przodu i lewy tył już się odkleja i nie wiem jak to znowu przykleić żeby nie odpadało na tym słońcu Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Było już o tym na forum...typowa przypadłość w PrimerachPoszukaj.Ja posmarowałam brzegi klejem Magik i upchnęłam tkaninę w szparę kluczykiem Trzyma do dziś... 4. rok ------------------------------------------------------- Wersja dla wymagających http://centrumklejow.bazarek.pl/opis/642886/dinitrol-452-klej-rozpuszczalnikowy-w-spray-u-centrum-klejow-kielce.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuziQ Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Miałem to samo. 2 lata temu zaczęło odłazić na drzwiach pasażera z przodu, w zeszłym roku w listopadzie odłaziło po mojej stronie. Na obydwa przypadki zastosowałem ten sam klej, czyli uniwersalny polimerowy. Ładnie wyczyść (będzie się sypać stary klej chyba, takie pomarańczowe guano), osusz, rozsmaruj kleidła - nie żałuj rozprowadzaj materiał od środka do krawędzi mocno dociskając. Następnie krawędzie materiału delikatnie szerokim wkrętakiem albo jakąś szpatułką plastikową upychaj w rowki. Jutro mogę Ci zrobić zdjęcia jak to wygląda po klejeniu, niestety zdjęć jak odłaziło nie robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.