szmolik Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Panowie, proszę o Wasze doświadczenia w tej kwestii. Ile płaciliście za końcówki lewą i prawą (Oryg. nr części: D8520JG00A i D8640JG00A) oraz za ich wymianę. Ja spadłem z krzesła kiedy w aso krzyknęli za część 520zł (na aukcjach +- 40zł) za wymianę 300zł, geometria + zbieżność 120 +50zł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 masz trochę pojęcia o kluczach i mechanice to wymienisz sam, pamiętaj aby zmierzyć gwint i liczyć obroty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekD Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Panowie, proszę o Wasze doświadczenia w tej kwestii. Ile płaciliście za końcówki lewą i prawą (Oryg. nr części: D8520JG00A i D8640JG00A) oraz za ich wymianę. Ja spadłem z krzesła kiedy w aso krzyknęli za część 520zł (na aukcjach +- 40zł) za wymianę 300zł, geometria + zbieżność 120 +50zł.. Z mojego postu w innym wątku: Wymiana sworznia lewego wahacza, lewej końcówki drążka kierowniczego oraz ustawienie zbieżności - 200 PLN u mojego mechanika. Sworzeń (Moog) i końcówka drążka (Moog) ok. 180 PLN w Intercarsie. Twój przypadek to pewnie ok. 250 zł z ustawieniem zbieżności. Oczywiście zależy za jaka cenę końcówki kupisz. Pozdrawiam Kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 A co powiesz na maglownica do sx4 z wymianą i zbieżnością za 4,7 tysi (w ASO)? Auto warte rynkowo 15 koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmolik Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 W przyszłym tygodniu jadę do zaprzyjaźnionego mechanika, który robi mi auto żony (grupa Vagowska) i kasuje w porządku. Ciekaw jestem jak mnie podliczy, dam znać. Dzięki za odpowiedzi koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.