Gość suli Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Witam !!! Chciałbym sobie zamontować chromowane klamki wewnętrzne w Nissanie Primera P11, ale mam problem z ich znalezieniem. Może ktoś z tego forum orientuje się gdzie mógłbym je znaleźć, szukałem po szrotach i nic w internecie też cięzko. Pozdrawiam suli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Witam !!! Chciałbym sobie zamontować chromowane klamki wewnętrzne w Nissanie Primera P11, ale mam problem z ich znalezieniem. Może ktoś z tego forum orientuje się gdzie mógłbym je znaleźć, szukałem po szrotach i nic w internecie też cięzko. Pozdrawiam suli znalazlem takie u goscia na allegro ale chcial po 150 pln za sztuke wiec sobie odpuscilem. szukaj na allegro u gosci co maja czesci do nissanow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.