mysliwy2 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam Wszystkich Dotyczy Nissan Terrano II 2000 rok 2.7TDI 125 kM 92 kW Własnie wybłyskałem sobie bledy i wyszło mi ze bład 21 to oznacza ze zawór czasu kąta wtrysku w pompie wtryskowej. Co to oznacza , o co w tym chodzi? Bo nie mam zielonego pojęcia.Po wybłyskaniu skasowałem ten błąd i wybłyskuje mi że nie ma już błedów kod 55 Czy to poszła pompa wtryskowa czy nastawnik bo różnie piszą , a niektórzy piszą na forum że czujnik położenia wału.Sam zgłupiałem Może ktoś zna dobrego i niedrogiego pompiarza w Szczecinie? Dziękuję za pomoc Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferguson Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 A nie miałeś wcześniej jakiegoś spadku napięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.