borge Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 czy ktos dysponuje tabela przegladow dotyczaca modelu T31? cos w tym stylu jak na zalaczonym obrazku (niestety Toyota)? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 jest szansa na skan czy zbyt wiele subiekcji? w 'Ksiazce gwarancyjnej i rejestru przegladow' jest kalendarz przegladow okreslajacy w sposob ogolny ich harmonogram, z grubsza przyporzadkowuje 1 rok do 30 000 km mam znaleziony w sieci podobny harmonogram ale szukam innych zrodel zeby wykluczyc lub potwierdzic pewne swoje przypuszczenia (w zalaczniku print screen skanu okresu ktory mnie aktualnie interesuje), wynika z niego ze przy parzystych dziesiatkach tysiecy km sa tzw. duze przeglady, przy nieparzystych tzw. male przeglady pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Myśle jak to zrobic..To jest ponad 30 stron.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 @piotrek3, moze mozna oddzielic strony wazne i mniej wazne, i wrzucic na skaner? szkoda ze nie jestesmy sasiadami, sam bym zeskanowal w przypadku braku skanera mozna zrobic fotokopie 'komorka' @Strider, ktos przyjmuje bezkrytycznie wyjasnienia ASO? ; ) wlasnie po to jest m. inn. to forum zeby praktycy wymieniali doswiadczenia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Zwróćcie na jedną rzecz uwagę: "replace differential oil". Czy u nas przypadkiem ASO nie mówiło, że tam się oleju nie zmienia? Coś mi się wydaje, że tak było... Ten załączony harmonogram po angielsku to jest chyba z Australii. A tam to jednak jest inny klimat (cieplejszy i bardziej zapylony) i inna jakość dróg (tylko 1/3 to drogi utwardzone, a 2/3 to drogi gruntowe). Pewnie stąd wynikają te różnice w obsłudze samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Mam coś w stylu Toyoty do T31. Przeskanuję Ci jutro Mam taką tabelę. Teraz widzę że ona bardziej ogólna ale może się przyda komuś Jakość mało czytelna po wysłaniu więc jak ktoś chce wersję pełnowymiarową to proszę pisać i podać e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekD Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Znalazłem u siebie wykaz, który jest w załączniku. Borge, może coś z niego wyciągniesz. Pozdrawiam Kolegów. Czynności_serwisowe.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ten załączony harmonogram po angielsku to jest chyba z Australii. tak, od 'kangurow' i dotyczy silnikow benzynowych @RysiekD, to samo co u Marcina ale dziekuje uprzejmie za zainteresowanie tematem i pomoc, wszystkim : ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.