rook Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Almera n16 . Po ostatnich opadach deszczu zauważyłem że podsufitka w okolicach słupka A zarówno od strony kierowcy jaki pasażera jest mokra. Jest taka plama w tym miejscu. Jak ją zdjąłem to w tym miejscu od strony dachu jest kawałek gąbki, która jest nasączona wodą. Problem w tym że nie wiem skąd ta woda się tam wzięła. Przy antenie sucho. Miał ktoś taki problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Almera n16 . Po ostatnich opadach deszczu zauważyłem że podsufitka w okolicach słupka A zarówno od strony kierowcy jaki pasażera jest mokra. Jest taka plama w tym miejscu. Jak ją zdjąłem to w tym miejscu od strony dachu jest kawałek gąbki, która jest nasączona wodą. Problem w tym że nie wiem skąd ta woda się tam wzięła. Przy antenie sucho. Miał ktoś taki problem ?Antena albo źle wklejona szyba po wypadku - zbyt dużego wyboru nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Zajrzałem tam jeszcze raz wygląda jakby się skraplała para wodna na powierzchni blachy a później spływa i nasącza tą gąbkę o której wcześniej pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 jak zdjąłeś podsufitkę to teraz kolega niech spryska karcherem po złączach szyba karoseria i po dachu a ty obserwuj od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.