Gość almerar Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam proszę o informację czy jest jakiś patent z przyciskami do radia fabrycznego kasetowego aby można było wpisać kod. Radio zostało zablokowane po zmianie akumulatora, niestety wtedy nie mogłem odnaleźć kodu do radia i zgadywałem aż do momentu gdzie na radiu pisze Wait 0 M, i nie ma możliwości juz wpisać kodu. Pech chciał ze kod sie odnalazł lecz juz wpisac go nie można. i czy jest jakaś magiczna sztuczka na możliwość wpisania go. ? Nadmienię ze czekanie czy na zapłonie czy w trasie z włączonym radiem ponad 6 h nic nie zmienilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Odepnij ponownie akumulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Wiem co oznacza komunikat "wait 1 hour" - należy pozostawić włączone wraz z kluczykiem w stacyjce w pozycji ZAPŁONU... po upływie 1h zażąda znów kodu (akceptacja kodu jest pod przyciskiem "TA") W przypadku komunikatu "please wait 0 M" - prawdopodobnie oznacza,że został wprowadzony błędny kod więcej niż 10 razy i radio zostało zablokowane totalnie - dlatego nie ma już możliwości wprowadzenia kodu - zero prób - zero czasu - 0 M (minut) Wizyta w ASO lub u fachowca. Ewentualnie możesz spróbować ponownie odpiąć aku - choć wątpię - ale różne sztuczki działały czasem w naszych nyskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Czy po włączeniu zapłonu i załączeniu radia, bez uruchamiania silnika, wyskakuje Ci ten sam napis. ...?? Jeśli tak to odepnij napięcie od radia i po ponownym podłączeniu powinno wyskoczyć Wait 50M gdzie 50 to ilość a M to minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.