Alladyn Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam ostatnio byłem na przeglądzie i diagnosta powiedział że pękła osłona/ guma na przegubie zewnętrznym z prawej strony i nie wiadomo jak długo to jest i teraz Czy wymienić cały przegub (zamówiłem już firmy Gsp lecz można anulować zamówienie ) czy wymienić tylko to osłonę . Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 jak nei puka to osłonę a przegub przemyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Sprawdź luzy na podnośniku na skręconych kołach bo robota taka sama a będziesz wiedział że jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alladyn Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A jak oceniacie przegub Firmy gsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A jak oceniacie przegub Firmy gsp Nie znam tej firmy, ja osobiście wymieniałem na przegub firmy GLO polecam wytrzymały dużo km przejeździłem na nim aż do sprzedaży auta. A pękająca guma z prawej strony to standart w nissanie. Też miałem pękniętą wymieniłem samą gumę ale po ok 2 latach i tak musiałem kupić nowy przegub (właśnie firmy GLO cena ok 120 zł z allegro) także sam sobie odpowiedz czy wymieniać przegub czy osłonę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.