tomekx8 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam, Przy przy odbieraniu, nawiązywaniu połączenia występuje opóźnienie. Przykład: ktoś do mnie dzwoni, odbieram przyciskiem w telefonie, połączenie już trwa ok 1-2sekund i dopiero wtedy zaczyna się rozmowa przez głośniki i mikrofon. Ktoś podpowie co jest nie tak? Ps. Sorry marka radia to Alpine Nikt nic nie powie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Mam to samo na zestawie ck-200 i podejrzewam, że wynika to z opóźnienia w transmisji bluetooth oraz samego opóźnienia w telefonie (czas potrzebny na przyłożenie telefonu do ucha). Mam to nawet jak odbieram telefon z podłączonymi słuchawkami więc nawet nie potraktowałem tego jako usterkę, teraz już się tak przyzwyczaiłem że zawsze czekam tak ze 2s zanim w ogóle zacznę coś mówić i nie ważne czy odbieram normalnie, w samochodzie czy przez słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx8 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.