matber1 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Czy to możliwe ,że 6 miesięcy i niecałe 1500 km od założenia nowych tarcz ebc już się zwichrowały? Przy hamowaniu bije mi kierownica jak by miała ręce wyrwać. Już mnie przez to szlag trafia. Przecież nie bede co 6 miesięcy wydawał 1600zł na dwie tarcze! Jakieś rady? Peace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Jak je włożą na tokarkę to powiedzą czy są krzywe wszystko jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Wszystko zalezy co z tymi tarczami robiles Jak hamowales z 250 i trzymales wcisniety hebel na swiatlach to mogly sie pokrzywic. Mi tez bila kiera, zmienilem klocki i przestala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Przetoczyć i po sprawie, powiem Ci na przykładzie BMW brata, nowe ATE biły jak cholera... doslownie liźnięte na tokarce i problem znikł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Nie "męczyłem" ich. OK dzięki sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 jeszcze sa na gwarancji więc możesz oddać, ale to walka z wiatrakami przy częsciach eksploatacyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggen Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 troche odgrzeje, mial ktos do czynienia z tymi tarczami? http://allegro.pl/tarcze-rotinger-gt-nissan-370-z-przod-355mm-i7041401682.html w necie sporo niezlych komentarzy. Btw jakie klocki polecacie do drogowej jazdy? http://allegro.pl/brembo-klocki-przod-nissan-370z-infiniti-g37-i7044410588.html beda pasowac do stockowych akebono w 09 EU ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Mam te tarcze, są spoko. Tylko ja brałem na zamówienie galwanizowane. Chyba mam je parę ładnych miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.