GodISmE Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Szukałem i nie znalazłem, więc zakładam nowy - przyda się na przyszłość. Które dokładnie części trzeba / warto kupić? Jak już się to rozbiera, to może coś innego warto wymienić? https://www.google.pl/search?q=350z%20vq35hr%20valve%20timing&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi3wrHS28HSAhWIWCwKHeQkAWsQ_AUICCgB&biw=1680&bih=978#imgrc=y6m-EL6zLFbmXM: Same uszczelki to te: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik86 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Coobcio wymienia na wzmocnione Przerabiałem temat jakiś tydzień temu jak mi strzeliła w drodze do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dodam że 370Z przed modelem 2015 też cierpią na tą dolegliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukxm Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Coobcio,kupiłem Zetkę od Rafała spod Grójca, przed zakupem na kanale widziałem że spod był ruszany, mówił ze wymieniales mu magistralę na taką z 370 po 2014r. Jako ze ładnie bryka chodziła uwierzył em mu na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Tak robiliśmy więc relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Temat jest o tym co warto wymienic przy okazji wymiany uszczelek, np. elementy rozrzadu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Mw pewnej bialej HR przy okazji wymiany uszczelek magisyrali olejowej na wzmocione wymieniliśmy główny lancuch rozrządu bo już mocno wyciagnkety był... Tak więc okazja idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Podobno dosc dobrze sie trzymaja te elementy rozrzadu i tylko jak widac zucycie mocne lub spory przebieg jest to warto wymieniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabloRBR Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Tylko w HR się wymienia te uszczelki magistrali czy Rev up także? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 7 godzin temu, diabloRBR napisał: Tylko w HR się wymienia te uszczelki magistrali czy Rev up także? nie rev up nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 w DE i revupie też się zdarza że je rozsadzi ale znacznie znacznie rzadziej niż w 350Z z HR i 370Z z racji mniej wydajnej pompy oleju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Ile kosztuje wymiana uszczelki na wzmocniona w 370z? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi