przemo6262 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witam wszystkich. Proszę o pomoc z moją almerką, meczę się już dosyć długi czas ale się nie poddaje. Auto po nagrzaniu nie chce odpalić nawet na pych,miałem walnięty czujnik położenia wałka więc wymieniłem, almerka zaczęła chodzić normalnie choć czasami po własnie nagrzaniu trochę szarpała ale jeździła, sprawdziłem cewkę i stwierdziłem że jest do wymiany(oczywiście wymieniłem) almera zaczęła chodzić dużo lepiej ale wrócił problem z odpalaniem. Teraz almera na zimnym odpala bez żadnego problemu, ale po nagrzaniu auto zaczyna szarpać, spadają obroty aż w końcu gaśnie i za chiny nie chce odpalić. Sprawdzałem przewody, czujnik temperatury też był wymieniany. Proszę bardzo o pomoc z góry dzięki za każda podpowiedz. Jeśli zły dział to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 co to za silnik 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_DW Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Swiece jak wygladaja? Jaki przebieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acir1004 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 przepraszam - pomyłka tametów (do usunięcia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.