matys307 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Cześć, jako że mam kilka pytań to nie będę tworzył różnych tematów. Qashqai J10 2008 1. Nie działają mi spryskiwacze na tylnią szybę. Zauważyłem, że płyn leci na wysokości lusterka. Czy jest po prostu przedziurawiony wąż i wystarczy go skleić czy coś konkretniejszego? Łatwy dostęp jest tam? 2. Chciałbym mieć wejście na pendrive, jest taka możliwość? Te adaptery w zapalniczkę chyba nie dadzą rady (miałem jakiś za 60 zł i nie było kolorowo). 3. Jaka mata pod maskę? Jest porwana strasznie, idzie wiosna remontów czas. Znajomy przyklejał dwuwarstwową jakąś, może ktoś polecić coś? 4. Jaki olej do samochodu najlepszy? Silnik 2.0 benzyna. 5. Lampy LED, znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/3w1-led-swiatla-dzienne-halogeny-nissan-qashqai-fv-i6737158349.html Wiem, że można je założyć tak, aby po przekręceniu kluczyka ledy się zapalały, ale czy da się zrobić tak, aby po przekręceniu kluczyka nic się nie działo, po przekręceniu na AUTO samochód automatycznie włącza LEDY, no i przy wykryciu zmierzchu je wyłącza i włącza zwykłe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 cos co ja kupie. gdyz mam stareeee radio http://allegro.pl/bezprzewodowy-aux-bluetooth-odbiornik-dzwieku-bt-i6626921195.html fajne te lampy LED. planuje wlasnie zalozyc cos takiego ale 700 zlotych. ehhh. sama manetka wyniosla mnie 279. ale kuszą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 ..... mam stareeee radio Co masz za radio że tak ubolewasz ? Zapodaj zdjęcie radia i co chcesz tym BT osiągnąć ? Ja swoje radio wymontowałem i leży od 3 lat na półce ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) WItam. Chodzi o to ze napalilem sie na mozliwosc podlaczenia telefonu via BT i puszczania sobie muzyki z telefonu. A ten caly dongle z aukcji mam zamiar podlaczyc do wyjscia AUX i niestety tylko poprzez to uzyskac polaczenie radio telefon przez BT Edit mozna uzyskac polaczenie miedzy phonem a radiem ale tylko do dzwonienia. a ja caly czas bylem , przed zakupem, przekonany ze sobie bede sluchal mp3 z telefonu. : ))) Edytowane 9 Marca 2017 przez nindustrialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 No tak to najtańsza alternatywa . Bo jest jeszcze coś takiego , no ale za 200pln to chyba na wiele liczyć nie można ? Poczytaj parametry i .......decyzja należy do Ciebie https://www.aliexpress.com/item/New-Style-Car-DVD-7-inch-Bluetooth-Screen-Car-Audio-Stereo-MP5-Player-12V-Auto-Video/32661251131.html?spm=2114.13010208.99999999.380.FEl03f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jak tańszego ???? Chyba droższego chciałeś powiedzieć ! 50€ x 4pln to 200pln to jak to koresponduje do ponad 700pln hęęę? I tak poczytałem trochę opis tego Chińczyka to nie wypada tak najgorzej , odtwarza muzykę z telefonu , książka telefoniczna z komórki jest wyświetlana . Ekran nie powala rozdzielczością , ale podczas jazdy to masz patrzeć przed siebie nie filmy w HD oglądać , brak GPS i napędu DVD ale obsługuje SD i pendraiva w popularnych formatach .itd..... Sam kupiłbym to radio tyle że nic nie piszą czy obsługuje kierownicę , pewnie nie ? Ale ładuje telefon i ma zmienne kolory podświetlenia klawiszy , wiec nissanowski pomarańcz chyba jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys307 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Nie chcę wam przerywać i być niegrzeczny, ale .... TO MÓJ TEMAT Pomóżcie przynajmniej z olejem jaki stosujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Nie chcę wam przerywać i być niegrzeczny, ale .... TO MÓJ TEMAT Pomóżcie przynajmniej z olejem jaki stosujecie. Wystarczy użyć przeglądarki http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/47549-jaki-olej-do-qashqaia/ Zamiast zakładać kilka tematów, wystarczy popatrzyć czy nie ma czegoś podobnego, rozważanego od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Nie chcę wam przerywać i być niegrzeczny, ale .... TO MÓJ TEMAT Pomóżcie przynajmniej z olejem jaki stosujecie. Jaki olej jest teraz zalany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 wczoraj zalałem Valvoline 5W40 full synt. na kolejne 10K km . Przy okazji wynalazłem rozwulkanizowane tuleje na sankach i jeden łączni z prawej , zastanawiam się nad gumami drążka reakcyjnego .Są zdrowe , ale może by je też profilaktycznie wymienić ? A zwróciło moją uwagę kliknięcie raz na jakiś czas na niby równej drodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi