remique Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Czołem Podobnych tematów widziałem już dość sporo - objawy podobne - ale żadna z tych porad nie zdała egzaminu. Ok ale do początku na zimnym silniku jest ok, jak się przełączy na gaz też ok - ale jak silnik się zagrzeje już na fest to nierówno pracuje. I w internecie można znaleźć dwie rady - wymiana aparatu zapłonowego i czujnik położenia wału. Aparat wymieniony - efektu brak. i teraz pytanie czy we wszystkich micrach jest czujnik położenia wału ? za chiny nie mogę go znaleźć. świece i kable też wymienione. Micra 1.0 16v 1999 Pozdrawiam i wielkie dzięki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ori831 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Nierówne obroty to moim zdaniem przepływka a nie aparat zapłonowy. Możesz wyczyścic jeszcze silniczek krokowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.