baku00 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Witam. Mam pytanie posiadam Primerke P11.144 z silnikiem 2.0 TD z 2000 roku. Ostatnio oddałem ją do mechanika na wymianę hamulców z przodu. Przy okazji mechanik wymienił mi pasek od klimatyzacji bo stary był pęknięty i piszczał. Po otrzymaniu samochodu z powrotem spojrzałem pod maskę i moją uwagę przykuł jeden wężyk, który wisi sobie luzem nie jest podłączony do niczego? Znajduję się obok filtra powietrza. Na zdjęciu zaznaczyłem o, który wężyk chodzi. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Drugi koniec wężyka powinien tkwić w skrzyni biegów albowiem jest to jej odpowietrzenie i tak ma wisieć bez podłączania do czego kolwiek. Zresztą nawet, na logikę biorąc, jak na niego patrzysz to nie da się go do niczego podpiąć bo nawet w jego pobliżu, końcówki tej zwisającej,nie ma żadnego króćca na który można było by go nałożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Dokładnie tak jak pisze kolega wyżej. Było już kilka zapytań na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baku00 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Dziękuje panowie za pomoc. A jak oceniacie to zapocenie widoczne na pierwszym zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Dziękuje panowie za pomoc. A jak oceniacie to zapocenie widoczne na pierwszym zdjęciu? Zapocenie? Jeździć i nie szukać problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ja bym problemu z tego nie robił, obserwował bym jedynie czy się nie powiększa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.