Gość pawelosek142 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Dzis wyszla mi korozja w 350zetce.Ma ktos jakis pomysl jak to zwalczyc,by bylo jak najlepiej? Szkoda mi troche,bo auto jest w oryginalnym lakierze,a zaraz jakis spec przyjdzie i powie,mi,ze malowane,bo bite... Rdza wyszla na nadkolu. I jakies sposoby by sie nastepnym razem zabezpieczyc? Kladlem na zime powloke w Auto Detalingu i jak widac nie bardzo pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Zrób zdjęcia przed i po to może spece trochę przymkną oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 A jestes pewnien ze to oryginalny lakier? To ze ma oryginalna grubosc nie znaczy ze jest oryginalny. Pomaluj tylko kawalek, zrob odciecie na jakims zalamaniu. Zreszta jak dasz do dobrego fachowca to dalej bedziesz mial 100 mikronow w tym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelosek142 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Tak jestem pewien,ze to oryginalny lakier.Okej,swietnie to nie wiedzialem o tym,temat wyczerpany! Dzieki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 rudą szmatę zdzierasz do zdrowej blachy (jeżeli jeszcze taka jest) później środek na rdzę np.cortanin f podkład epoksydowy szpachla podkład baza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik86 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jak chcesz dobrze to tylko lutospawanie i cynowanie. AMEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.