Coyote024 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Witam , czy kompletna polos przednia jest taka sama jak w navara D40? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony091 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 A jak z wieloklinem ? Bo jak robiłem przegub to sie okazało ze wewnątrz przegubu są 2 ilości wieloklina 27 albo 29 bodajże o ile dobrze pamiętam a od strony piasty jest stała ilość a od dyfra tez ? Pytam z ciekawości na przyszłość gdyby trzeba bylo wymoenic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 uzębienie od strony koła 29 uzębienie od strony dyfra 27 długość 634,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyote024 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Czyli dokładnie to samo ! Dzięki panowie Panowie pomóżcie, byłem dziś u mechanika żeby się utwierdzic w przekonaniu że walniety jest wew przegub bo ma znacznie większy luz jak po drugiej stronie a on mi mówi że to nie przegub tylko że luz jest na wejściu do mostu , a tam jest tylko wieloklin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.