kamil23xxk Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 witam mam dziwny problem jak jadę więcej niż 60 to słychać świst powietrza w bagażniku , klapa domyka wydaje się wszystko dobrze ma ktoś jakieś pomysły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Odchyl boczki i sprawdź okolice odpowietrzników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil23xxk Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 znalazłem już przyczynę ANTENA a znaczy się bat , odkręciłem ją i przestało założyłem inny i jest okej . wiec zamykamy tema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek735 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 A coś więcej możesz napisać.Ja mam to samo:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil23xxk Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 nie wiem co tu więcej pisać zmieniłem bat anteny na inny i ustało . ale poproś kogoś aby kierował autkiem a ty siądz z tyłu i zlokalizujesz , ja tak zrobiłem i wyszło ze to bat anteny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.