Broda31 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam Czy ktoś może montował kieszeń , szufladę pod fotelem pasażera , bo za Chiny Ludowe nie mogę zgrać prowadnic z tą szufladą .Totalna porażka , zastanawiam się czy ze mną coś nie tak żeby szuflada mnie tak ograła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam Czy ktoś może montował kieszeń , szufladę pod fotelem pasażera , bo za Chiny Ludowe nie mogę zgrać prowadnic z tą szufladą .Totalna porażka , zastanawiam się czy ze mną coś nie tak żeby szuflada mnie tak ograła . Nie wiem z którego roku masz autko ale nie we wszystkich modelach montowano prowadnice a co za tym idzie nie było możliwości montowania szuflady. Jeśli masz jednak prowadnice to pewnie szuflada nie jest do tego modelu. Tu koledzy pisali trochę o schowkach i szufladzie. Może znajdziesz to czego szukasz. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/62403-schowek-w-qq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda31 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Auto 2010 rok , a szufladę z prowadnicami kupiłem i nie mogę ni jak tych prowadnic dopasować do tej szuflady . Do tego dochodzą jeszcze jakieś blaszki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Może to Ci coś rozjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda31 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dziękuje , teraz już wszystko jasne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 W dniu 18.03.2017 o 18:15, Broda31 napisał: Dziękuje , teraz już wszystko jasne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udało Ci się wkręcić te śrubki? Bo u mnie srubki sie wydają jakby za duze i nie da sie ich wkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.