thaz Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Zdejmował ktoś kiedyś miskę oleju? Uszkodził em swoją na kamieniu (mała dziurka, będzie spawana) - teraz spuściłem olej, odkręciłem wszystkie śruby a miska ani drgnie, trzyma się chyba na tym silikonie. Ostukalem ja dosc mocno z każdej strony i nic. Ma ktos jakiś patent na to? @tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Miska trzyma bardzo mocno. Ostry nóż i odcinanie miski od bloku ,wtedy zdejmiesz miskę. Nie podważaj jej przy tym niczym by jej nie pogiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thaz Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ufff udało się, musiałem jednak podważyć delikatnie kawałkiem dechy @tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.