Gość mike12345 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 W Tipo jest radio i klima w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 W Tipo jest radio i klima w standardzie. To mi się chyba z Dacią pomyliło ...sorry za dużo ostatnio przeglądam tych ofert.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Sedan sredni ale hatchback i kombi super, klasa Pulsara za 50tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Nie wiem czy zauważyliście, ale system audio z 2 głośnikami, jest dopiero w wersji Visia+ .. Nie, nie widzieliśmy. O tym wszystkim napisałem 15.03 Dokładnie! Troszkę to śmieszne w XXI w. ...takie chwyty i zabiegi ... (brak nawet manualnej klimy , radia...) W nowym Tipo też nie ma radia w podstawowej wersji... Jak mają dawać takie jak std w Pulsarze to może niech lepiej nie dają Sedan sredni ale hatchback i kombi super, klasa Pulsara za 50tys.Sorry, ale za 50kzł to masz dziwnie wąskie auto + silnik 1.4 bez turbo. Moim zdaniem do Pulsara trochę jednak brakuje, m.in. wyciszenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Z sarkazmem,( "Skalarek" na to nie zasłużyła, bo trafiła bez pudła)ale mimo wszystko trafnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Nie, nie widzieliśmy. O tym wszystkim napisałem 15.03 Jak mają dawać takie jak std w Pulsarze to może niech lepiej nie dają Sorry, ale za 50kzł to masz dziwnie wąskie auto + silnik 1.4 bez turbo. Moim zdaniem do Pulsara trochę jednak brakuje, m.in. wyciszenia. Z sarkazmem,( "Skalarek" na to nie zasłużyła, bo trafiła bez pudła)ale mimo wszystko trafnie. Tipo jest klasy Pulsara tak samo jak Duster klasy QQ... Moim skromnym zdaniem ,tym razem się mylisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Nie, nie widzieliśmy. O tym wszystkim napisałem 15.03 Jak mają dawać takie jak std w Pulsarze to może niech lepiej nie dają Sorry, ale za 50kzł to masz dziwnie wąskie auto + silnik 1.4 bez turbo. Moim zdaniem do Pulsara trochę jednak brakuje, m.in. wyciszenia. Dziwnie waskie ale i tak szersze o 2,5cm od Pulsara a za 56tys masz i turbo;-) Ale to juz raczej temat na co zamienilbym nissana Edytowane 17 Marca 2017 przez mike12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dziwnie waskie ale i tak szersze o 2,5cm od Pulsara ... Co tej szerokości o której wspominasz, to śmiałbym powątpiewać, więc poproszę o szer. nowej Micry z lustrami i bez. Bo szukałem, ale znalazłem tylko jeden parametr, jak sądzę odnoszący się do szer. bez luster = 1743 mm. Więc różnica jest dokładnie jak piszesz = 2,5 cm, tyle że na korzyść Pulsara Dla porównania szer. Pulsara: - bez lusterek = 1768 mm - z lusterkami = 2017 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Tipo jest klasy Pulsara tak samo jak Duster klasy QQ... W zasadzie to macie rację. Jakoś mi Fiaty od czasów po Bravo kompletnie nie leżą :/Dziwnie waskie ale i tak szersze o 2,5cm od Pulsara a za 56tys masz i turbo;-) Ale to juz raczej temat na co zamienilbym nissanaWąskie w tym sensie, że za kierownicą czułem się jakbym siedział w tubie a nie w samochodzie ;-) Co tej szerokości o której wspominasz, to śmiałbym powątpiewać, więc poproszę o szer. nowej Micry z lustrami i bez. Bo szukałem, ale znalazłem tylko jeden parametr, jak sądzę odnoszący się do szer. bez luster = 1743 mm. Więc różnica jest dokładnie jak piszesz = 2,5 cm, tyle że na korzyść Pulsara Dla porównania szer. Pulsara: - bez lusterek = 1768 mm - z lusterkami = 2017 mm Tamte dywagację jak przystało na forum Micry były n/t Pulsara i Tipo Z resztą w ogóle pisałem o wrażeniach wewnątrz, bo czasem szerokość zewnętrzna może być myląca. Przykładowo Clio, brat Micry, niby wymiarowo spoko a w środku wrażenie strasznej ciasnoty. Jak wsiadłem z powrotem do Pulsara to wydał mi się ogromnie przestronny z przodu, a jest przecież w miare normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 ... Tamte dywagację jak przystało na forum Micry były n/t Pulsara i Tipo Z resztą w ogóle pisałem o wrażeniach wewnątrz, bo czasem szerokość zewnętrzna może być myląca. Przykładowo Clio, brat Micry, niby wymiarowo spoko a w środku wrażenie strasznej ciasnoty. Jak wsiadłem z powrotem do Pulsara to wydał mi się ogromnie przestronny z przodu, a jest przecież w miare normalny Ja zacytowaną przez Ciebie wyżej moją wypowiedzią, nie odnosiłem się do Twoich opinii, a do konkretnej wypowiedzi kol. mike12345, więc nie pisz na tym przykładzie co Ty miałeś na myśli, a czego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ja zacytowaną przez Ciebie wyżej moją wypowiedzią, nie odnosiłem się do Twoich opinii, a do konkretnej wypowiedzi kol. mike12345, więc nie pisz na tym przykładzie co Ty miałeś na myśli, a czego nie.No patrz, ale to jednak otwarte forum, więc postanowiłem z tego skorzystać i się wypowiedziałem. Rozumiem, że jak ktoś ma niewypełniony jak trzeba profil, albo nie wypisuje dyrydmałów na temat ładowania akumulatora w Nissanie, który postawił na zimę na kołkach, nie jest godzien się do szanownego usera odezwać ;-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Słuchajcie....musiałam się wrócić do 1. strony...bo już straciłam wątek o czym jest ten temat A to degaar pytał o nową Micrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyzaczeQ Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Do usunięcia, sorka Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez KrzyzaczeQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi