seba_malpa Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Witam, w moim patrolu y60 1996r gr long zabrakło świateł postojowych przód i tył, od czego zacząć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (...) od czego zacząć ? Od bezpiecznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_malpa Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Faktycznie przyczyną był spalony bezpiecznik 10A na zdjęciu kolor czerwony "tail lamp" Zostawię zdjęcie bezpieczników z Y60 long 1996 GR, jak by ktoś szukał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Witam .Mam podobny problem pali mi bezpiecznik tylnej lewej postójowki (Tail lamp LH )instalacje przejrzałem od lampy jest ok .Czy to może być jakiś przekaźnik lub przełącznik od świateł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzeselko Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Przekaźnika po drodze raczej żadnego nie ma. Zasilanie idzie prawdopodobnie tylko przez przełącznik świateł. Sprawdzałeś miernikiem, czy nie ma zwarcia pomiędzy plusem postojówek, a masą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.