Gość Legend Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Witam zamierzam kupić Qashqai'a 1.6 dCi 2016-2017 ze skrzynią automatyczną i tutaj pytanie do was drodzy forumowicze czy ktoś jest/ był posiadaczem owego samochodu i ewentualnie mógłby podzielić się swoimi doznaniami. Głównie chodzi mi o trwałość silnika oraz skrzyni, czy występują w nich jakieś szczególne usterki, samochód będzie głownie jeździł po mieście, raz-dwa razy w miesiącu trasa ok. 1000 km. Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vendetti Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Na początku były problemy ale po aktualizacji softu wszystko jest ok. Na chwile obecną mam przejechane 60 000 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 A co to były za problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vendetti Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Podczas jednostajnej jazdy podskakiwały samoczynnie obroty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIsiu Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 ja mialem odwrotnie niz u kolegi do momentu altualizacji wszystko bylo ok po wgraniu oprogramowania tzw. "ulepszenia" cytuje pana w serwisie po 30 000 km skrzynia byla wymienioa z powodu szarpania. po 90 000 km problem pojawil sie ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.