Kubak94 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Witam, mam problem z zakupem kopułki do mojej almerki. Otóż według katalogów powinienem mieć taką samą jak w przedlifcie, lub ewentualnie wg danych z ASO powinna mieć numer 22162-78C00. Niestety żadna z nich nie pasuje. Kiedyś kupowałem już kopułkę przez internet, podaje link do kopułki która pasuje. Ktoś może wie jaki ona ma numer katalogowy? Mam almerę z 98 roku poliftową w wersji hatchback ga14de 87KM http://allegro.pl/kopulka-aparatu-zaplonowego-nissan-almera-n15-98-i6573077738.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jak nigdzie nie dostaniesz nowej zadzwoń pod numer 506982330, drugi numer 693152109 i e-mail cezar.n@onet.pl, adres Wygnanów 148, 21-306 Czemierniki, firma AUTO-NISSAN Części Samochodowe Cezary Nieznajek. Facet rozbiera Nissany i jest bardzo kompetentny co do wiedzy o tych autach z podziałem na roczniki nawet. Zamówione części w rozsądnych cenach wysyła kurierem pod dowolny adres. (Nie za bardzo odpowiada na e-maile, nie ma czasu ich przeglądać, lepiej dzwonić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubak94 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Dzieki Tester 1956 ale problem wydaje mi się że może być nie w samej kopułce montowanej u mnie fabrycznie, a raczej ze względu na wymianę całego aparatu na tańszy który pasował z innego modelu. Aczkolwiek napewno zadzwonie i zapytam czy Pan mi coś podpowie w tym temacie. Wolałbym nową a nie używaną ale jak nic nie będzie to sie lubi co sie ma. Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.