Kucharo Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Witajcie, ostatnio przy próbie "kontrolnego" odpowietrzenia pompki sprzęgła urwał mi się odpowietrznik i teraz pytanie, czy to jest jakiś specjalny odpowietrznik czy zwykły np. stosowany w zacisku hamulcowym? Edytowane 26 Marca 2017 przez Kucharo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 chyba zwykły, jak chcesz mam oem używaną pompkę, chyba nawet dobrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Pompki tez mam dwie Tylko kwestia tego odpowietrznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexvq35 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Panowie a gdzie tam jest odpowietrznik? Ja wymieniałem i nie widziałem niczego takiego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Panowie a gdzie tam jest odpowietrznik? Ja wymieniałem i nie widziałem niczego takiego .. przy wysprzęgliku, na pewno zauważysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Pompki tez mam dwie Tylko kwestia tego odpowietrznika naturalnie chodziło o wysprzęglik , mam oem z odpowietrznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexvq35 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 przy wysprzęgliku, na pewno zauważysz Kolego czy mówimy o tym elemencie? To ja chyba czegoś nie wiem, jesli mozesz to wyjaśnij dokładniej jego lokalizację. https://darkroom.sellguard.pl/9472c2bc30362d92e0c1085494c99d2898fe62e9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 nie , o tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 nie , o tym: Hah, o tym tez nie mówimy ponieważ w HR wysprzęglik jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexvq35 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 W zeszłym roku był spokój, w tym znów się zaczyna, po pewnym czasie pedał dostaje ta półtora centymetra luzu. Co ciekawe, po przepompowaniu z 50x podnosi się i jest normalny. Czyżby powietrze udawało się wówczas w stronę odpowiertrznika? Ktoś wie czy są zestawy naprawcze do pompy sprzęgła? Wrzuciłbym sobie taki do schowka gdyby cos się wydarzyło w dalszej podróży. Wymianę pompy w plenerze już opanowałem, ale po co wozić całą pompę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi