nowalijka Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 witam podczas przegladu wyszlo ze musze wymienic przewody hamulcowe z przodu oraz wymienic plyn hamulcowy. moze mi ktos podpowiedziec jakiej firmy kupic ile tego plynu bo nie mam pojecia? rozumiem ze przewody musze kupic 2 sztuki? inspekcje robilam w niemczech a do Polski jade tylko na dwa dni i musze juz wszystkie czesci miec ze soba zeby mechanik mi to zrobil w tak krotkim czasie...nissan primera p12 sedan 1.8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 dot4 jakie przewody?? elastyczne czy sztywne?? jak elastyczne to szukaj dedykowanych jak sztywne to można kupić "na Metry" czyli ile Ci potrzeba tyle kupisz a jak masz mechanika to zleć mu i załatwi temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nic nie kupuj, mechanik kupi co trzeba, to nie sa duze pieniadze, plyn tez nie jest drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nic nie kupuj, mechanik kupi co trzeba, to nie sa duze pieniadze, plyn tez nie jest drogi Dokładnie, to najlepsze rozwiązanie, chyba że leń i nie chce mu się kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.