Karminadel Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Hej Czy u Was tez lusterko od strony kierowcy sklada sie dluzej niz to od strony pasazera? Jakos ostatnio na to zwrocilem uwage - nie wiem czy tak bylo od poczatku.. :/ Pozdr Mam tak samo. Do tego te od kierowcy czasami się zatrzyma na chwilkę przed samym końcem otwierania - coś je blokuje. Byłem raz z tym ASO i potraktowali... a jak WD40.. starczyło na kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Począwszy od pierwszego mojego auta z elektrycznie składanym lusterkami(laguna 2 z 2004r) w każdym pzypadku lusterko od kierowcy składało się dłużej niż ze strony pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To moje czwarte auto i zawsze szybciej składały się lewe lusterka . Nigdy tego nie reklamowałem bo tak jak wyżej pisałem uważam to za naturalne. Sporadycznie składam lusterka więc może nie przeszkadza mi i nie zwracam na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Straszne problemy macie panowie. Proponuję zajrzeć na forum VW czy innego Audi, to dopiero zobaczycie co znaczy prawdziwa przyjemność posiadania auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi