nero19 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam mam pytanie czy tylna główka mostu z terrano 37:8 pasuje idealnie do przedniego mostu Patrola Y60 oczywiście 2,8td ? może ktoś robił taka operacje i podzieli się ze mną informacja z góry dziękuje za każde informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 U mnie przekładaliśmy bebechy z lsd z mostu tylnego z terrano to pasują plug & play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nero19 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 U mnie przekładaliśmy bebechy z lsd z mostu tylnego z terrano to pasują plug & play dzięki za odpowiedz ja zastanawiam sie czy cala główka będzie pasowała, trochę obawiam się centrowania i regulowania luzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.