tomi1 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dzień Dobry .Mam do wymiany przewody hamulcowe sztywne tył, w primerze p11 jako że nie mogę w internecie części takowych znaleźć, proszę forumowiczów o namiary na sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 inter cars trójmiasto tam kupowałem a dokładnie w gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Allegro, przewody różnią się w zależności o tego czy tarcze, czy bębny z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Praktycznie każdy mechanik, który robi przy hamulcach może Ci dorobić takie przewody i od razu wymieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 zamówiłem w Bielsku-Białej jakieś rzemiosło donocik tak że wszystkim pomocnym dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.