pawlik118 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Cześć, Jeśli ktoś ma na sprzedaż, może komuś zalega.. kupię w dobrej cenie interfejs Nissan Consult 14pin, potrzebuję do Micry K11 1998r. pawlik118@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 pawlik118 nie sądzę by komuś zalegał! A tobie by się opłacało kupić N Consult za pare "klocków" do poczciwej pełnoletniej K11. Nawet mechanicy specjalizujący się w nissanach w 95% nie posiadają N.Consult-a. U alego za 60 dyszek masz E-327 z BT. Pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik118 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 niestety ELM327 nie obsługuje aut przed 2000r (ja mam 1998). Myślę że na swój własny prywatny użytek Consult "1" by całkiem wystarczył. Auto szarpie i dobrze by było choć trochę zdiagnozować silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert6721 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Masz tego od groma na allegro, sam kupiłem do nissana maximy, koszt ok.150 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 https://allegro.pl/motoryzacja?string=consult&order=d&bmatch=base-relevance-floki-5-nga-aut-1-3-0222&price_from=100&price_to=200 wymagany laptop z RS232. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik118 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Wiem jak działa allegro wolałbym kupić taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Każdy by chciał taniej. Jak masz trochę zdolności to możesz zrobić sam: http://www.evoscan.com/technical-vehicle-manuals/124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik118 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Cześć, Próbowałem zrobić ten kabel z FTDI FT232, ale nie łączy się z ECU. Czy posiadacie może schemat tego interfejsu z FTDI? Ok, po sprawie. Kabelek zrobiłem i działa. Dzięki za naprowadzenie na dobrą drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.