lunalighting Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam Mam pytanie odnośnie wysokiego spalania. Czy komputer podaje zaniżone wielkości do rzeczywistego spalania czy pokazuje również wysokie wielkości. Np przy rzeczywistym spalaniu 15l/100km komputer pokazuje 9,5 czy 15 Dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 komputer pokazuje spalanie chwilowe i średnie . skasuj pomiar spalania uśredniony i zobacz chwilowy który wyświetli sie po paruset metrach . będzie on całkiem inny niż uśredniony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunalighting Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 komputer pokazuje spalanie chwilowe i średnie . skasuj pomiar spalania uśredniony i zobacz chwilowy który wyświetli sie po paruset metrach . będzie on całkiem inny niż uśredniony . dziękuję za informację dziękuję za informację to proszę mi jeszcze powiedzieć czy Twoim zdaniem spalanie 12,6l gazu jest dobrym wynikiem (WP12, 1,8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 raczej w miare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunalighting Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 dziękuję za informację to proszę mi jeszcze powiedzieć czy Twoim zdaniem spalanie 12,6l gazu jest dobrym wynikiem (WP12, 1,8) dzięki dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraz44 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 u mnie pali 11,5 lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolbek Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 P12 2.0 - 12-13L LPG w miescie, 10-11L trasa (autostrada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.