seba71 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Koledzy. Mam awarię przedniego mostu w t2 2.7tdi.z 2002 r.Chciałbym kupić most, lecz nie wiem jakiego mostu mam szukać. Czy mosty różnią się w zależności od rocznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zdecydowanie. W Tdi masz szybszy most niż w Td. Poszukaj o przełożeniach bo nie chce mi się wstawać z łóżka o tej porze i szperać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba71 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem że w 2.7tdi od 2000r mosty się nie różnią. Mam problem z inernetem i słabo się po nim wędruje. Czy jest szansa na info od was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 jest kilka różnych mostów w terrano. w zależności od przełożenia. musisz sprawdzić jakie masz przełożenie. Ale z tego co wiem, jeśli znalazłeś od takiego samego silnika o takiej samej mocy to będzie pasować bez względu na rocznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 http://www.szarbia.com/index.php?p=art_detal&dzial=3&kat=11&pkat=0&pkat2=0&id=88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba71 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dziękuję bardzo koledzy. Mam nadzieje że szybko ogarnę ten most bo aż przykro patrzeć jak fura stoi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs77 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dziękuję bardzo koledzy. Mam nadzieje że szybko ogarnę ten most bo aż przykro patrzeć jak fura stoi. Pozdrawiam a po co stoi rozwalony przedni most w niczym nie przeszkadza z tego co twierdzą dokumenty wszystkie TDI miały to samo przełożenie 4,375, czyli 35:8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba71 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.