Gość DawidSwr Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witam,doradzilby mi ktos kwestie radia w Nissanie murano z50 3,5? Zalezy mi zeby Mialo wejscie usb a juz najlepiej zamienic Je na jakies z ekranem lcd itp bo szerokosc jest Odpowiednia zeby weszlo takie z ekranem, tylko nie wiem jakie moglo by byc Kompatybilne? Wiem ze tez mozna wymienic caly panel, ale da rade tez samo radyjko zamienic na takie z ekranem wiec bardziej chyba wolalbym to, prosze o pomoc, dziekuje i pozdrawiam Dodalem dwa zalaczniki, jeden to wlasnie to radio tylko na plyty i kasety ktore chce zamienic, a drugie to wlasnie zastanawiam sie czy moglo byc byc takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 jeśli chcesz zmienić to kup parrot asteroid smart lub gms 7731 obydwa pracują na android Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Ja mam zamontowane radio PIONEER AVIC F920BT i uważam że pasuje do Murańca idealnie, mam microSD, bluetooth, USB, GPS, zestaw głośnomówiący, wyjście na kamerę cofania, ustawienie ekranu powitalnego itp. Aktualnie do kupienia w cenie ok. 1000zł za używkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.