Dawajnajeza Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam. Od kilku dni jestem posiadaczem nissana qashqai'a z 2009 roku. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie holenderskie menu. Chciałem zmienić je na angielski ale gdy wybieram odpowiednią opcje wyskakuje jakaś informacja o braku dvd. Czy mogę jakoś samemu zmienić język na angielski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urfeen Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 możesz dodać screenshot-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawajnajeza Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 możesz dodać screenshot-a? A z czym dokładnie? Chodzi o tą wiadomość, która się pojawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urfeen Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zdjęcie pozwala unikać błędnych rad, także strzelam:jak Ci pyta o DVD, to chodzi chyba o Connect , tam powinno być Menu >> Settings >> Others >> Language >> EnglishSama płytę widziałem na http://www.ebay.co.uk/itm/X7-0-Nissan-Sat-Nav-2013-GPS-DVD-Disc-Qashqai-Xtrail-Murano-Patrol-Pathfinder-7-/272545579041?hash=item3f74fb8021:g:XFYAAOSw4DJYlb67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawajnajeza Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Takie cos pojawia sie po naciśnięciu przycisku settings i wejsciu w opcje "taal". Czy nie moge samemu pobrac tych plikow i nagrac ich na plyte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urfeen Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 sprawdź czy język jest na płycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawajnajeza Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 To znaczy w menu nie mam do wyboru polskiego. No i mapa jest chyba z lat 13/14 więc nie wiem czy to będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.