Marko123 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam Jestem posiadaczem od niedawna Nissana Pulsara.Mam jeden wielki dylemat.Czy w tym modelu Nissana jest możliwość domykania szyb z pilota.Problem polega na tym, że gdy gaszę samochód z otwartymi szybami nie ma możliwosci aby je domknąć. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Pisano już w tej kwestii sporo - nie ma takiej możliwości. Jest to ewidentna niedogodność i występuje w każdej wersji wyposażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Golf potrafi takie cuda w najbiedniejszej wersji. Tam Golf. Punto z roku 99 potrafi swoją drogą zaciekawiło mnie, czy np. w Megane też jest takie udogodnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jak widać, bieda biedzie nierówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.