dominik18108 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Witam nie wiem gdzie to napisać ale potrzebuje waszej pomocy nie znam się na autach ale ostatnim czasem coś zaczęło wyć w mojej primerze i nie wiem co to jest (profesjonalna nazwa ) i za co jest odpowiedzialne Dominik! Nigdy w tytule nie używaj słów pomocy,lub im pochodnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Pompa ABS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Dokładnie to pompa ABS-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 A działa ci ABS? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik18108 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 działą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.