Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

primera p12 lampa przednia

typek86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie dotyczące lampy przedniej. Otóż w mojej primerze p12 padła regulacja reflektora, czy reflektor angielski będzie pasował do europejskiego? Czekam na odpowiedź i pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam

No niestety na naszych drogach nie możesz zastosować lampy z angielskiej primery, tam masz doświetlenie pobocza skierowane na lewą stronę.

Aha dzięki bardzo za pomoc. To szukam europejskiej. A może da się tylko regulację samą wymienić bo widzę że tam silniczek jest odpinany to może da radę sam regulator kupić?

Sam silniczek na pewno da się przełożyć, ale zanim to zrobisz to upewnij się czy na pewno to w nim jest problem, może tylko wypadł z mocowania w odbłyśniku, albo sama instalacja elektryczna jest uszkodzona.

Chodzi o to, że na przeglądzie diagnosta powiedział, że nie da rady wyregulować prawego światła bo regulacja jest uszkodzona. W innych autach zwykle musiałem kupować całą lampę a tutaj widzę, że silniczek ma zatrzaski więc pytam czy jak wymienię silniczek to będzie można już tą lampę wyregulować? Dzięki za pomoc i zainteresowanie moim tematem.

a jak regulujesz ustawienie wysokości świateł z kabiny to obie lampy się opuszczają?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...