neo6364 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jak w temacie, Coobcio o podrobionym oleju na YT : http://www.youtube.com/watch?v=ffxtK6n105Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Sprawdźmy cenzurę na forum No i za***iście - w prostych słowach i trikach (merdanie) - opisane jak możemy sprawdzić co kupiliśmy za oleum. Poszłam do garażu, co by zobaczyć - czy mam ch*ja czy też ordżinal? I guziki - ktoś wy***ał lub zajebał bańkę. Wszystko ok = proste - pod warunkiem - gdy mamy co porównać Niemniej jednak - fajny "poradnik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nie trzeba mieć do porówniania - porządny "unicorn piss" czy tzw. Coobciowy zdrowy mocz od razu rozpoznasz, np. lejąc po ściance jakiejkolwiek powierzchni. Zostaje i nie spływa porządna jego warstwa. Wczoraj taki test Mobila 1 5w50 robiłem właśnie, bo znalazłem u siebie 1L butelkę i jeszcze trochę było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgadza się. Test z "merdaniem" jest wykonalny / zasadny... i tu "chwała" Coobciowi - odróżnimy teraz gatunki herbaty Aleee - gdy kupujesz - nie masz porównania / punktu odniesienia co do samej butelki - koloru / odcienia etykiety , struktury plastiku ...No jedynym "znacznikiem" pozostaje przejrzystość szyjki (ale tej nie widzimy) A kupując przez internet - to już całkiem lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 A jak pisałem na forum że jest mnóstwo podrób tego oleju to gownoburza się wywołała i każdy pluł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 A tutaj wersja ilustrowana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ostatnio kupując 1L oleju na dolewkę poprosiłem o 5w50 Mobila i przez pomyłkę zabrałem coś co miało być Peak Life'm. http://www.mobil1.pl/oleje-silnikowe/fs-x1-5w-50.aspx Przez moment myślałem, że to jakaś odświeżona szata graficzna, ale dopiero drobnym drukiem przy 5w50 jest dopisek "FS x1" i w specyfikacji na stronie są różnice w tych olejach. Coobcio - spotkałeś może się z takim cudem ? To jakaś lepsza wersja Peak Life ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Tak ponoc to jest syntetyczny olej na bazie pao a do tej pory było to mineral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.