Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[podrobiony olej] Coobcio na YOUTUBE

neo6364

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdźmy cenzurę na forum :P

No i za***iście - w prostych słowach i trikach (merdanie) - opisane jak możemy sprawdzić co kupiliśmy za oleum.

Poszłam do garażu, co by zobaczyć - czy mam ch*ja czy też ordżinal? I guziki - ktoś wy***ał lub zajebał bańkę.

Wszystko ok = proste - pod warunkiem - gdy mamy co porównać ;)

Niemniej jednak - fajny "poradnik" :D

:)

Nie trzeba mieć do porówniania - porządny "unicorn piss" czy tzw. Coobciowy zdrowy mocz od razu rozpoznasz, np. lejąc po ściance jakiejkolwiek powierzchni. Zostaje i nie spływa porządna jego warstwa. Wczoraj taki test Mobila 1 5w50 robiłem właśnie, bo znalazłem u siebie 1L butelkę i jeszcze trochę było :)

Zgadza się.

Test z "merdaniem" :D jest wykonalny / zasadny... i  tu "chwała" Coobciowi - odróżnimy teraz gatunki herbaty ;)

Aleee - gdy kupujesz - nie masz porównania / punktu odniesienia co do  samej butelki - koloru / odcienia etykiety , struktury plastiku ...No jedynym "znacznikiem" pozostaje przejrzystość szyjki (ale tej nie widzimy)

A kupując przez internet - to już całkiem lipa...

• 3 tygodnie później...

Ostatnio kupując 1L oleju na dolewkę poprosiłem o 5w50 Mobila i przez pomyłkę zabrałem coś co miało być Peak Life'm.

http://www.mobil1.pl/oleje-silnikowe/fs-x1-5w-50.aspx

Przez moment myślałem, że to jakaś odświeżona szata graficzna, ale dopiero drobnym drukiem przy 5w50 jest dopisek "FS x1" i w specyfikacji na stronie są różnice w tych olejach.

Coobcio - spotkałeś może się z takim cudem ? To jakaś lepsza wersja Peak Life ?

Tak ponoc to jest syntetyczny olej na bazie pao a do tej pory było to mineral

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...