cedricco Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam! Mam takie pytanie zakupiłem koncentrat zielony z myślą wymiany na nowy ale chcę się poradzić gdzie są śruby spustowe płynu chłodniczego w Primerze 1.8 Benzyna bez gazu 2002r. Wolałbym nie spuszczać przewodami ponieważ znaczna ilość zostaje w środku płynu producent podaje że 7.6l Proszę o rozwinięcie tematu krok po kroku za wszystkie wypowiedzi dziękuję pozdrawiam... Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Jeśli dobrze pamiętam to z przodu silnika, pod wężem górnym biegnącym do chłodnicy, lekko na skos. Taka duża śruba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 A u dołu nie bo to może słabo zleci? A odpowietrzenie? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Sam nie wiem głośno myślę Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Myślałem że takie coś to prędzej u dołu Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 bo to jest dół silnika, a odpowietrzenie nad obudową termostatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Aha to chciałem widzieć dziękuję bardzo mi pomogłeś kolego Sebastiw Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.